SEIZOENSGEBONDEN GERECHTEN VAN ’T KRIEKSKE?
Eten wordt nog smakelijker wanneer we de seizoenen volgen. Verse asperges in het voorjaar, mosselen in de zomer, wild in het najaar, choucroute vanaf de winter, ...
De Europese keuken heeft zoveel te bieden. Hieronder vindt u wat ’t Kriekske daar uit geselecteerd heeft.
Reserveren kan online.
Kalender voor 2019
- februari "paella" van 12.02.2020 tot 23.02.2020
- Maart "kreeft" van 11.03.2020 tot 22.03.2020
- April "paling" van 16.04.2020 tot 03.05.2020
- Mei "vis" van 13.05.2020 tot 24.05.2020
GESLOTEN VAN 01.06.2020 TOT 09.06.2020
- Juni "paella" van 10.06.2020 tot 21.06.2020
- Juli-augustus-september " Mosselseizoen"
- Oktober "Paella" van 30.09.2020 tot 11.10.2020
- Oktober "wild " van 15.10.2020 tot 21.12.2020
- November "Zuurkool"
- December "couscous " van 09.12.2020 tot 20.12.2020