TAKE-AWAY MENU (week-end) 28 en 29 november: 

 Voorgerechten: 

- Witloofroomsoep: 7EUR/1L

- Tonijn perzik: 10EUR

 Hoofdgerechten: 

- Stoofvlees met gebakken patatjes: 14EUR 

- Witte en zwarte pensen met gebakken appelen en witloofslaatje: 14EUR 

- Vleesbrood met erwtjes en worteltjes en gebakken patatjes: 14EUR 

- Paling in 't groen: 24EUR

 Nagerechten: 

- Appel in de oven (op grootmoeders wijze): 5EUR 

- Vanilleijs 1L: 12EUR 

                 2,5L: 25EUR

-Coupe 't Kriekske: 6EUR


OPGELET: alle bestellingen moeten ons uiterlijk op vrijdag 27/11/2020 bereiken voor 15U00. Bedankt voor jullie begrip! 


 Hou het veilig en tot dit week-end!




Telefoon: 02/380.14.21


LOCATIE

't Kriekske
Kapittel 10
1500 Halle

CONTACTEER ONS